Over ons

Jeetjemineetje – Ons eerste jaar…

Alweer een jaar geleden…dat onze webshop de lucht in ging. We hadden niet durven dromen dat het zo gaat zoals het nu gaat. Allereerst jullie dank daarvoor!

Het duurde wel even voor het van de grond kwam. We hebben er ruim een half jaar voor uitgetrokken om duidelijk te krijgen wat we nu echt wilden en de juiste producten te vinden die bij ons passen. Begin februari 2018 werd de eerste stap gezet, onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Voor ons een grote mijlpaal wat wij erg spannend vonden. Eigenlijk hadden we natuurlijk nog niets, maar het voelde alsof we onze vleugels uitsloegen.

Wij zijn niet van de snelle beslissers. We moeten er erg hard bij lachen! Om de kleinste dingetjes kunnen we wikken en wegen, wat vind jij? En wat als? We gaan het doen, nee toch maar niet, of toch wel? Achteraf wel komisch, maar onze mannen (beiden ondernemers) werden er gek van! “Wanneer beginnen jullie nu echt een keer?”.

Tsjah, deze twijfelende dames doen alles op gevoel. Voelt iets niet goed? Dan zullen we het ook zeker laten.
Het maakt ons eigenlijk niet zoveel uit wat anderen ervan vinden, zolang wij ons er maar goed bij voelen en er blij van worden. En blij worden we er zeker van! Want wat geeft het ons veel energie wanneer wij weer een bestelling binnenkrijgen of een ontzettend lieve en leuke reactie. Dan denken we: “de mensen hoeven het niet te doen, wat een eer!”. We zijn heel dankbaar voor alles wat er tot nu toe op ons pad is gekomen.

Maar goed, die besluiteloosheid en 100% goed moeten voelen heeft uiteindelijk geleid tot het feit dat wij 7 maanden later pas daadwerkelijk de lucht in gingen met onze webshop. Hoe spannend was dat!
Want ondanks dat het ons niet uitmaakt wat anderen ervan vinden, hoop je toch op positieve reacties en dat je mensen bereikt die het speelgoed dat wij aanbieden kunnen waarderen en onze gedachten hierover met ons delen.

Bij iedere bestelling zien we die blije koppies voor ons van de kindjes die het speelgoed in ontvangst mogen nemen en er heerlijk hun fantasie in kwijt kunnen. Op hun manier!
Dat is ook waar wij steeds naar op zoek zijn. Speelgoed dat de kinderen uitdaagt en dat tot op zekere hoogte met de ontwikkeling meegroeit.
Steeds ontdekken ze nieuwe dingen, kan het weer op een andere manier, al zou je dat in eerste instantie niet denken.

Heeft het in onze ogen niet de juiste uitstraling qua looks, maar wel qua visie? Dan past het niet bij ons, heel simpel.
Wel staan we natuurlijk open voor tips en adviezen, want wij komen ook pas net kijken in deze wereld.

Het is ontstaan vanuit liefde en passie voor onze kinderen en de interesse in hun ontwikkeling, om uiteindelijk ook andere kinderen, ouders en opa’s en oma’s mee te inspireren. Daarbij…is alles (letterlijk) een kadootje om te krijgen, met een persoonlijke noot.
Die persoonlijke aandacht, dat vinden wij belangrijk! Vandaar dat wij met deze blogs jullie een kijkje willen laten nemen in onze wereld…

One thought on “Jeetjemineetje – Ons eerste jaar…

  1. Hee dames, wat leuk om te lezen en wat een prachtige visie dat jullie alles doen met jullie gevoel. Ik ga zometeen starten aan mijn eerste blog voor jullie maar wat mij betreft is de samenwerking al geslaagd. Hoe fijn is het persoonlijk contact en hoe mooi is de bestelling ingepakt. Werkelijk fantastisch! Ik wens jullie dan ook nog heel veel mooie jaren toe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *