Recepten

Wie is…? – Okae for Kids

Hoi! Ik ben Ilona Valster en eigenaresse van Okae for Kids. Okae for Kids is vernoemd naar mijn opgroeiende (en inmiddels oudste) dochter en grootste inspiratiebron: Kae-Lynn. Door haar ben ik erachter gekomen dat de meeste veel -voor kinderen ontwikkelde- producten erg veel suikers bevatten. Ik besloot zelf een bedrijf te starten dat zich richt op gezondere voeding, die ‘Okae’ is voor kinderen.

Onder dit eigen merk verkoop ik kinderthee en fruitpoeders, maar ook allerlei accessoires zoals speciale kindermessen. Daarnaast deel ik graag praktische tips en lekkere recepten om ouders te helpen hun kind(eren) gezonder te laten eten en drinken.

Toen ik de kinderschorten van Jeetjemineetje tegenkwam op Instagram was ik gelijk verkocht! Super mooie kleuren en materialen en het sluit heel goed aan bij één van mijn doelen: kinderen meer betrekken bij het klaarmaken van eten. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om mijn recepten via deze weg met jullie te delen. Veel kook- en bakplezier!

Okae for Kids

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *